MARAZZI ESPANA

Marazzi - Spania este o companie a Marazzi Group, lider mondial în proiectarea, fabricarea și vânzarea plăcilor ceramice, cu o prezență în creștere pe piata de obiecte sanitare.
Marazzi a deschis prima uzină de producție în Spania, în Castellón de la sfârșitul anilor 1970. Compania a obtinut a doua fabrică în Spania în 1991, ca urmare a unei achiziții de la compania CERÁMICAS Peñarroya.

În 2006, cele două mărci au fuzionat și astăzi, produsele companiei sunt vândute sub numele de brand Marazzi España .
Compania oferă o gamă largă de gresie, faianta fabricata cu o tehnologie de ultima generatie: placi ceramice din argila alba, precum și faianta si gresie portelanata, toate disponibile într-o gamă largă de formate, culori si texturi.

Marazzi este in mod special atenta la protecția mediului, procesele sale de producție, cercetare, estetica și tehnologia reflectă dedicarea continua a Marazzi și abordarea inovatoare in grija sa pentru mediu, sustenabilitate ecologică și sănătatea și siguranța la locul de muncă.

Noutati si promotii
2013-08-02
Street Square - Cuadratura cercului .
Street Square este actualizarea colectiei tinere si accesibile, Street cu forme rotunjite. O estetica noua si moderna cu unghiuri drepte…
2013-07-29
NOU! MARAZZI - Spania in Romania prin Bravo Group !
Incepand cu luna iulie 2013 gasesti la Bravo Group noile colectii de faianta si gresie de la Marazzi - Spania.…
2013-06-03
NATURA: frate şi soră
  Produse in fabrici diferite, in tari diferite sau chiar in China, bateriile nu au de obicei un design similar…