LATICRETE

Laticrete International Ltd. - SUA - este  lider mondial în domeniul mortarelor adezive pentru placari, mortarelor speciale aditivate, chiturilor si hidroizolatiilor.

Bazate pe polimeri acrilici sau stireno-butadienici, aceste materiale - ai caror parametri fizico-chimici deosebiti permit realizarea unor lucrari de exceptie - sunt folosite de aproape 50 de ani, pe sase continente, în zone cu solicitari seismice si climatice extreme. Mortarele adezive cu latex sunt impermeabile, elastice, rezista la agenti chimici, la soc termic si la înghet-dezghet. Aderenta lor, ce ajunge pîna la 45 kg/cm2, permite placarea pe orice material: beton, zidarie, metal, sticla, etc. cu placi oricît de mari si de grele. Pe fatada Centrului Muzical din Los Angeles, dalele din granit de 240 x 120 x 5 cm, fixate cu LATICRETE în 1962, se comporta ireprosabil. Chitul epoxidic, mortarul pentru caramizi de sticla, hidroizolatia de 1 mm grosime care se aplica în stare lichida, cu trafaletul, fara surse calorice - constituie alte materiale ultra-performante din Sistemul LATICRETE.

Noutati si promotii
2013-08-02
Street Square - Cuadratura cercului .
Street Square este actualizarea colectiei tinere si accesibile, Street cu forme rotunjite. O estetica noua si moderna cu unghiuri drepte…
2013-07-29
NOU! MARAZZI - Spania in Romania prin Bravo Group !
Incepand cu luna iulie 2013 gasesti la Bravo Group noile colectii de faianta si gresie de la Marazzi - Spania.…
2013-06-03
NATURA: frate şi soră
  Produse in fabrici diferite, in tari diferite sau chiar in China, bateriile nu au de obicei un design similar…