FOLOTEC

Folotec Italia este o companie producatoare de profile pentru diferite tipuri de placari, facandu-si aparitia in acest segment de productie in anul 1966.

Treptat Folotec a extins gama de modele de profile, astfel incat sa ofere solutii atat pentru placari in interioare, cat si la exterior, pentru faianta, gresie si nu numai.

Porfilele Folotec sunt disponibile nu numai in modele variate, dar si in culori si finisaje diferite, cu scopul de a se adapta usor in functie de genul materialului placat. Pentru faianta exista profilele din PVC si inox, in mai multe culori, finisaje si forme, pentru intercalat intre placile de faianta sau la marginile exterioare si interioare ale peretilor placati. Pentru pardoseli placate fie cu gresie, parchet sau alt tip de material exista profile din inox, de asemenea in mai multe culori, finisaje si forme, astfel incat sa se integreze corespunzator cu pardoseala respectiva si sa ofere un aspect discret si elegant amenajarii.

De asemenea, Folotec ofera modele de profile si pentru placarile care includ zone cu trepte, oferind variante de profile cu multiple calitati (rezistenta la trafic intens, la umezeala, cu efect antiderapant, aspect estetic usor adaptabil).

Noutati si promotii
2013-08-02
Street Square - Cuadratura cercului .
Street Square este actualizarea colectiei tinere si accesibile, Street cu forme rotunjite. O estetica noua si moderna cu unghiuri drepte…
2013-07-29
NOU! MARAZZI - Spania in Romania prin Bravo Group !
Incepand cu luna iulie 2013 gasesti la Bravo Group noile colectii de faianta si gresie de la Marazzi - Spania.…
2013-06-03
NATURA: frate şi soră
  Produse in fabrici diferite, in tari diferite sau chiar in China, bateriile nu au de obicei un design similar…