FILA

Fondata in 1943, prezenta in mai mult de 50 de tari, compania Fila este specializata in crearea sistemelor pentru protejarea si intretinerea teracotei, a marmurii si pietrei naturale, a gresiei portelanate si a lemnului oferind solutii adecvate pentru toate suprafetele.

Astazi, Fila detine o serie larga de produse cum ar fi: detergenti profesionali de curatare dupa santier, produse etansante (pentru sigilarea microorificiilor din pardoseala), ceara de podea si pentru alte suprafete, produse pentru indepartarea petelor. 

Fila se focuseaza permanent pe cercetarile de laborator, incercand in permanenta produse si procese pentru protejarea si mentinerea suprafetelor. Produsele Fila sunt certificae de catre cel mai important institut international respectiv Centrul Italian de Ceramica din Bologna, detinand de asemenea sistemul de certificare a calitatii ISO 9001:2000, o garantie in plus pentru toti clientii sai.

Noutati si promotii
2013-08-02
Street Square - Cuadratura cercului .
Street Square este actualizarea colectiei tinere si accesibile, Street cu forme rotunjite. O estetica noua si moderna cu unghiuri drepte…
2013-07-29
NOU! MARAZZI - Spania in Romania prin Bravo Group !
Incepand cu luna iulie 2013 gasesti la Bravo Group noile colectii de faianta si gresie de la Marazzi - Spania.…
2013-06-03
NATURA: frate şi soră
  Produse in fabrici diferite, in tari diferite sau chiar in China, bateriile nu au de obicei un design similar…