Media > Aparitii in presa
23.03.09:

Eveniment lansare Axor Urquiola - baia, reinventata !

Patricia Urquiola, o figura proeminenta in lumea designerilor contemporani, a prezentat impreuna cu Axor, designerul de brand al companiei Hansgrohe, cea mai noua colectie a sa, in premiera, in iarna anului 2008. 

Evenimentul a fost gazduit de  Muzeul Maritim din Barcelona, simbol al apei si cadru ce a sustinut perfect organizarea prezentarii colectiei, Axor Urquiola si la care au participat circa  500 de companii dealer Hansgrohe, din intreaga lume.

Cum Bravo Group e de fiecare data in valtoarea evenimentelor, aceasta lansare a constituit un motiv mai mult decat puternic pentru care sa fim prezenti la Barcelona, locul marelui eveniment.

Ce ne-a intampinat a fost spectaculos ! O noua abordare, senzuala pe care colectia Axor Urquiola o transpune virtuos printr-o serie de inovatii si functionalitati care ne incanta si ne desfata simturile. Prin perspectiva feminina, Patricia Urquiola ne da ocazia sa experimentam baia, intr-o alta maniera, produsele devenind personaje intr-o poveste a fiecaruia dintre noi,  valorificandu-se reciproc.

Si feedback-ul jurnalistilor a fost pe masura ! (vezi aici)

Produsele din noua colectie Axor Urquiola, sunt disponibile in Romania, prin intermediul Bravo Group, incepand cu sfarsitul lunii martie, 2009.

Noutati si promotii
2013-08-02
Street Square - Cuadratura cercului .
Street Square este actualizarea colectiei tinere si accesibile, Street cu forme rotunjite. O estetica noua si moderna cu unghiuri drepte…
2013-07-29
NOU! MARAZZI - Spania in Romania prin Bravo Group !
Incepand cu luna iulie 2013 gasesti la Bravo Group noile colectii de faianta si gresie de la Marazzi - Spania.…
2013-06-03
NATURA: frate şi soră
  Produse in fabrici diferite, in tari diferite sau chiar in China, bateriile nu au de obicei un design similar…