Media > Evenimente
20.05.11:

Bravo Dealers Meeting 2011 - Conferinta anuala a partenerilor Bravo Group

Sub semnul Traditiei si al Inovatiei, Bravo Group a organizat in perioada 13-15 Mai, la Predeal, Conferinta Anuala a Partenerilor distribuitori Bravo Group - "BRAVO DEALERS MEETING 2011".

In cadrul evenimentului au fost prezentate cele mai noi produse lansate de brandurile partenere: Bisk, Gala, Hansgrohe, Geberit, Grohe.

Ne-au incantat noile accesorii Side si Sensation de la Bisk si cu un design spectaculos, seria Futura, au venit in intampinare noile colectii de la Gala - Jazz, Pop si Emma Rounded iar galeria nu putea fi completa fara prezenta celor mai interesante super-branduri la nivel international in domeniul bateriilor si al sistemelor de instalare Hansgrohe, Grohe si Geberit.

Hansgrohe ne-a dovedit inca o data puterea pe segmentul dusurilor si ne-a reamintit designul desavarsit al colectiei PuraVida alaturi de noul concept Comfort Zone.

Grohe aduce un aer proaspat si ne convinge printre altele, prin versatilitatea ofertei pentru baterii de bucatarie.

Geberit ne uimeste prin inovatia continua si ne descopera nevoile de utilizator pe care de altfel nu le constientizam fara a folosi produsele sale. Printre inovatiile Geberit se numara sistemul DuoFresh pentru sistemele de instalare si Shower Element - sistem complet pentru montarea instalatiei de dus inclusiv sistem de scurgere la unghi 90 grade (intre perete si pardoseala).

Noutati si promotii
2013-08-02
Street Square - Cuadratura cercului .
Street Square este actualizarea colectiei tinere si accesibile, Street cu forme rotunjite. O estetica noua si moderna cu unghiuri drepte…
2013-07-29
NOU! MARAZZI - Spania in Romania prin Bravo Group !
Incepand cu luna iulie 2013 gasesti la Bravo Group noile colectii de faianta si gresie de la Marazzi - Spania.…
2013-06-03
NATURA: frate şi soră
  Produse in fabrici diferite, in tari diferite sau chiar in China, bateriile nu au de obicei un design similar…