Media > Evenimente
27.04.10:

Keuco Road Show - eveniment sediu Bravo Group - 27 Aprilie

In data de 27 Aprilie, sediul Bravo Group din Bucuresti a fost gazda unui eveniment de tip Road Show pentru brandul KEUCO !

Timp de mai bine de 4 ore, la sediul companiei din Valea Cascadelor, nr 24, a fost plasat un camion echipat cu produsele Keuco - mobilier, lavoare, armaturi si accesorii baie - pentru a fi prezentate vizitatorilor. Cu alte cuvinte, un stand expozitional mobil, menit sa aduca aproape de clientii Bravo Group, cele mai noi produse prezentate in cadrul expozitiilor internationale.

 

Cine este KEUCO?

Keuco reprezinta una dintre companiile de top germane orientate spre calitate si furnizarea unei solutii complete pentru echiparea bailor. In ultimii 20 ani, compania s-a pozitionat foarte puternic pe segmentul accesoriilor de baie, devenind lider in furnizarea acestor solutii. Gama completa Keuco: Accesorii baie, armaturi, mobilier baie, produse pt persoane cu disabilitati, oglinzi, cabinete (www.keuco.de)

 

Noutati si promotii
2013-08-02
Street Square - Cuadratura cercului .
Street Square este actualizarea colectiei tinere si accesibile, Street cu forme rotunjite. O estetica noua si moderna cu unghiuri drepte…
2013-07-29
NOU! MARAZZI - Spania in Romania prin Bravo Group !
Incepand cu luna iulie 2013 gasesti la Bravo Group noile colectii de faianta si gresie de la Marazzi - Spania.…
2013-06-03
NATURA: frate şi soră
  Produse in fabrici diferite, in tari diferite sau chiar in China, bateriile nu au de obicei un design similar…