Media > Evenimente
20.02.08:

Bravo FILA!

Incepand cu 1 februarie 2008, Bravo Group distribuie exclusiv pentru Romania, produsele Fila destinate curateniei dupa santier, protectiei si intretinerii profesionale a pardoselilor.

Fila (Italia) reprezinta inca un nume de top pe care Bravo il adauga portofoliului de branduri internationale. Gama de produse se adreseaza profesionistilor ce doresc o solutie eficienta pentru curatarea murdariei de pe santier precum si pentru protectia unei mari varietati de pardoseli - gresie portelanata, marmura, pietre naturale, etc.

Increderea in produsele Fila este data si de recomandarea folosirii acestor produse de catre cel putin 100 mari fabrici producatoare de placari precum Ariostea, Iris, Mirage, Marazzi, Bisazza, Graniti Fiandre, etc.

Bravo recomanda Fila, un produs usor de folosit si eficient pentru curatenie, protectie si intretinere profesionala a pardoselilor!

Noutati si promotii
2013-08-02
Street Square - Cuadratura cercului .
Street Square este actualizarea colectiei tinere si accesibile, Street cu forme rotunjite. O estetica noua si moderna cu unghiuri drepte…
2013-07-29
NOU! MARAZZI - Spania in Romania prin Bravo Group !
Incepand cu luna iulie 2013 gasesti la Bravo Group noile colectii de faianta si gresie de la Marazzi - Spania.…
2013-06-03
NATURA: frate şi soră
  Produse in fabrici diferite, in tari diferite sau chiar in China, bateriile nu au de obicei un design similar…