Noutati > Produse noi
07.05.09:

Accesorizeaza Baia ! Avem noutati de la Bisk !

Madagaskar, Artik si Chroma reprezinta trei serii noi de accesorii pentru baie pe care Bravo Group le pune la dispozitie clientilor sai, in exclusivitate, in Romania. 

Madagaskar reprezinta armonia dintre lemn, nichel si ceramica. Aceasta combinatie ofera dublu avantaj prin aspectul combinat modern - clasic. Oricand baia va avea un look actual, indiferent de designul bateriilor, forma obiectelor sanitare sau trendul placilor ceramice.

Artik poate fi definit de forta, longevitate. Accesoriile sunt fabricate din inox cromat ceea ce ofera rezistenta in timp, la mediul umed din baie, la rugina. Stilul pe care il ofera aceasta serie este unul minimalist, puternic, datorita formei de baza, patratul. Are avantajul „Bisk Fest"

Chroma este seria de la Bisk caracterizata prin minimalism fluid. Forma de baza fiind cercul, transfera acestei serii ideea de feminitate si se potriveste unui stil modern, luminos armonizat cu bateriile si obiectele sanitare, arcuite. Pe langa avantajul materialui din care este fabricata seria Chroma (crom) aceasta mai are si avantajul „Bisk Fest"

„Bisk Fest" = posibilitate montaj fara gauri, cu adeziv. Dezlipirea se face utilizand un feon profesional la cca 600 grade celsius.

Noutati si promotii
2013-08-02
Street Square - Cuadratura cercului .
Street Square este actualizarea colectiei tinere si accesibile, Street cu forme rotunjite. O estetica noua si moderna cu unghiuri drepte…
2013-07-29
NOU! MARAZZI - Spania in Romania prin Bravo Group !
Incepand cu luna iulie 2013 gasesti la Bravo Group noile colectii de faianta si gresie de la Marazzi - Spania.…
2013-06-03
NATURA: frate şi soră
  Produse in fabrici diferite, in tari diferite sau chiar in China, bateriile nu au de obicei un design similar…