Noutati > Proiecte noi
08.01.09:

Curatarea si protectia gresiei intr-un showroom auto

Si gresia are nevoie de grija si atentia noastra !

Investind intr-o pardoseala de calitate, nu trebuie sa uitam sa investim si in protectia acesteia. In caz contrar, costurile devin ridicate caci in timp, gresia trebuie inlocuita si acest lucru se poate intampla mai devreme decat ne dorim.

Bravo Group recomanda ca in momentul achizitionarii gresiei sa achizitionati si produse profesionale pentru indepartarea murdariei dupa santier precum si substante pentru protejarea si intretinerea periodica a pardoselii.

Studiu de caz: Showroom auto - Peugeot Militari, Bucuresti

Pentru a prezenta profesional masinile si pentru a incanta vizitatorii cu minunatiile tehnologice, un rol important pentru showroom-ul auto il are pardoseala care reflecta lumina si accentueaza frumusetea formelor masinii.

Prima curatenie dupa santier si aplicarea solutiilor profesionale pentru protectia pardoselii ajuta la sigilarea orificiilor microscopice si impiedica intrarea murdariei in placa ceramica. Astfel, o gresie portelanata de exemplu, isi va mentine aspectul initial si va fi si mai usor de intretinut.

Problema: pardoseala portelanata isi pierduse aspectul lucios, fiind curatata periodic cu produse comerciale din hipermarket care au dus la curatare superficiala „ajutand" murdaria sa se infiltreze in placa ceramica, de-a lungul timpului. Petele de ulei si urmele de cauciuc, au contribuit si acestea la pierderea aspectului lucios al gresiei.

Solutii folosite: Fila Deterdek - concentratie in proportie de 3:1 pentru indepartarea reziduurilor vechi ramase chiar si de la prima curatenie dupa santier si Fila PS/87 pentru indepartarea petelor dificile de cauciuc si ulei industrial.

Efectele: Gresia portelanata si-a recapatat aspectul natural, lucios. Imaginile sunt concludente.

 

 

Produsele au fost oferite de catre Bravo Group iar serviciul de curatenie asigurat de catre o firma partenera de curatenie profesionala, pentru aplicarea produselor folosindu-se masina cu un singur pad (de tip Ergodisc).

 

Noutati si promotii
2013-08-02
Street Square - Cuadratura cercului .
Street Square este actualizarea colectiei tinere si accesibile, Street cu forme rotunjite. O estetica noua si moderna cu unghiuri drepte…
2013-07-29
NOU! MARAZZI - Spania in Romania prin Bravo Group !
Incepand cu luna iulie 2013 gasesti la Bravo Group noile colectii de faianta si gresie de la Marazzi - Spania.…
2013-06-03
NATURA: frate şi soră
  Produse in fabrici diferite, in tari diferite sau chiar in China, bateriile nu au de obicei un design similar…