Noutati > Noutati si promotii
01.05.13:

Hilton si Gala

 

HILTON SI GALA

Firma GALA produce seturi de obiecte sanitare compatibile cu orice tip de retele de alimentare cu apa si canalizare din hoteluri.

Hotelul HILTON de 5 stele al aeroportului din Madrid si-a echipat baile cu sanitare GALA din seria ARQ, un model ce combina confortul si designul intr-o abordare eminamente practica.

 

Hotelul, opera arhitectului Miguel Oliver, este caracterizat de cele doua turnuri inalte de 32 de metri, turnuri ce asigura ventilatie si lumina naturala spatiului din interior.

O trasatura remarcabila a modelului ARQ este echiparea rezervorului de WC cu doua butoane de actionare ce controleaza volumul de apa care urmeaza a fi folosit, respectiv 3 sau 6 litri. Prin acest sistem economisim pana la 11.000 de litri de apa anual.

Bravo Group este unic importator al produselor GALA in Romania. Pentru promptitudinea serviciului de livrare la client, transportul este asigurat de propriul sistem logistic.

 

 

Noutati si promotii
2013-08-02
Street Square - Cuadratura cercului .
Street Square este actualizarea colectiei tinere si accesibile, Street cu forme rotunjite. O estetica noua si moderna cu unghiuri drepte…
2013-07-29
NOU! MARAZZI - Spania in Romania prin Bravo Group !
Incepand cu luna iulie 2013 gasesti la Bravo Group noile colectii de faianta si gresie de la Marazzi - Spania.…
2013-06-03
NATURA: frate şi soră
  Produse in fabrici diferite, in tari diferite sau chiar in China, bateriile nu au de obicei un design similar…