Noutati > Produse noi
14.09.09:

CERSAIE 2009 - Preview Arblu

Printre noutatile care vor debuta la Cersaie 2009 - cea mai populara expozitie internationala in domeniul placilor ceramice si finisajelor pentru baie - se afla si noua coloana de dus de la Arblu, inspirata din motivele circulare, cu savoarea unica a anilor '70 si cu un joc de litere care dezvaluie cuvantul doccia ("dus" in italiana).

De fapt, doccia ar putea fi si numele propus de companie pentru acest model. O propunere amuzanta, haioasa, alternativa la cabinele mult mai structurate si hiper-mobilate, multifunctionale cu care Arblu a cucerit piata hidromasajului vertical. Iar pretul...un raport interesant..

 Doccia Arblu

Un mini joystick, de forma unui buton cromat functioneaza ca mixer si comutator, acesta orientand fluxul apei catre capul de dus fix sau catre dusul mobil, de mana.

Pe langa acestea, doccia a gasit spatiu pentru cateva mici etajere rotunjite: niste discuri care se potrivesc cu tema cercurilor si care pot sustine sticlutele cu spuma de dus, multumita unui carlig discret situat in partea inferioara a suprafetei acestora.

 Doccia Arblu

Doccia masoara 132x24 cm, iar cu dusul fix atinge 40 cm. Coloana de dus este complet plata, are o grosime de numai 5 cm, fiind perfecta pentru cabinele de dus cu dimensiuni reduse. Doccia va fi disponibila in culori lacuite: alb lucios si gri metalizat, dar si cu finisaj alb, negru, rosu si antracit. 

Va asteptam in standul Arblu - Hall 30, Pav C53, in perioada expozitiei 29 Septembrie - 03 Octombrie, Cersaie - Bologna ! 

Noutati si promotii
2013-08-02
Street Square - Cuadratura cercului .
Street Square este actualizarea colectiei tinere si accesibile, Street cu forme rotunjite. O estetica noua si moderna cu unghiuri drepte…
2013-07-29
NOU! MARAZZI - Spania in Romania prin Bravo Group !
Incepand cu luna iulie 2013 gasesti la Bravo Group noile colectii de faianta si gresie de la Marazzi - Spania.…
2013-06-03
NATURA: frate şi soră
  Produse in fabrici diferite, in tari diferite sau chiar in China, bateriile nu au de obicei un design similar…